Die blonde met de kever

Donderdag 31 vlieg ik naar México-Stad. Hier koop ik een Volkswagen kever om er een half jaar mee door de Mexicaanse republiek te rijden. Het land ken ik na vijf jaar studeren, werken en vakanties goed, maar met een kever van Tijuana naar Cancún rijden moet toch een boel nieuwe inzichten opleveren. Deze site is een verzamelplaats voor mijn reportages, reisverhalen, of kronieken over personen die ik tijdens deze zes maanden ontmoet.

En oh ja: ik heb twee linkerhanden, geen verstand van auto’s, en mijn klassieke kevertje zal zo’n 7000 kilometer aan woestijn, berg of gewoon Mexicaans wegdek moeten verslinden. Toi, toi, toi.

About Dirk Lotgerink

This author bio section can be dynamically pulled by enabling its Dynamic data option in the right toolbar, selecting author meta as the content source, add description into the Author meta field.

Plaats een reactie